House

Diverse Tekeningen

Een digitale (bouw-)tekening helpt jou bij de realisatie van jouw project. Bij ons kun je al juiste bouwtekeningen voor een vergunningsaanvraag voor bijvoorbeeld een dakkapel ontvangen voor €395,- inclusief btw.

Je ontvangt dan een plattegrond van de te verbouwen verdieping/woonlaag, doorsnedes, principedetails, het aanzicht (beperkt dus bijv. alleen van de dakkapel).

Voor een uitgebreide offerte en eventueel begeleiding bij de vergunningsaanvraag kun je een offerte aanvragen.

Bouwtekeningen

Grafische weergaven van een gebouw ingemeten en getekend met speciale software. Deze tekeningen helpen bij het bouwproces door alle maten, installatiematerialen en andere kenmerken van een constructie weer te geven.

Vraag een offerte aan
Schema

Bestektekeningen

Een bestektekening is een technische tekening met essentiële informatie over een bouwproject, zoals afmetingen, materialen en uitvoeringsmethoden. Het voordeel hiervan is dat het aannemers helpt om exact te begrijpen wat er nodig is voor een verbouwing, waardoor ze het project efficiënt kunnen plannen en beheren.

Vraag een offerte aan
Schema

Vergunningstekeningen

Vergunningstekeningen zijn gedetailleerde technische tekeningen die worden gebruikt om een bouwvergunning aan te vragen. Ze bevatten plattegronden, gevels, doorsnedes en andere relevante informatie over het voorgenomen bouwproject. Deze tekeningen dienen als een visuele presentatie van de bouwplannen en helpen bij de beoordeling en goedkeuring door de bevoegde instanties.

Vraag een offerte aan
Schema Schema

Visualisaties

Renders zijn computergegenereerde afbeeldingen of visualisaties van een bouwproject of ontwerp. Met geavanceerde renderingtechnieken kunnen renders zeer indrukwekkend en bijna fotorealistisch zijn, waardoor een levensechte weergave van het bouwproject ontstaat.

Vraag een offerte aan
Schema Schema

Plattegronden (NEN 2580)

Nauwkeurige en duidelijke metingen van de woning, het appartement of de commerciële ruimte zijn belangrijk voor zowel verhuurders als huurders. Met een gedetailleerd rapport dat niet alleen de vierkante meters maar ook de inhoud bevat, bereik je een duidelijke overeenkomst en worden geschillen voorkomen. Met onze NEN 2580 -rapporten hebt u een nauwkeurig en gedetailleerd idee van wat de woonruimte omvat en hoeveel ruimte de trappenhuis, ketelruimte, galerij, opslagruimte, balkon of een ander deel van het appartement heeft.

Vraag een offerte aan
Schema Schema

Splitsingstekeningen

Splitsingstekeningen zijn lijntekeningen die gebruikt worden bij het splitsen van een gebouw in verschillende appartementsrechten. Ze geven een overzicht van de indeling en afmetingen van de individuele appartementen, de gemeenschappelijke ruimtes en de bijbehorende privégedeelten, zoals balkons, bergingen en parkeerplaatsen.

Vraag een offerte aan
Schema Schema

3D BIM Model

Een BIM-model (Building Information Model) is een digitale representatie van een gebouw of constructie. Het bevat gedetailleerde informatie over de geometrie, materialen, eigenschappen en onderlinge relaties van de bouwelementen, en wordt gebruikt voor ontwerp, bouw en beheer van het gebouw.

Vraag een offerte aan
Schema

Wil je zeker weten of er een omgevingsvergunning vereist is?